Ce trebuie să știi când închiriezi o mașină

Dacă ai ajuns aici cel mai probabil vrei să închiriezi o mașină sau vrei să aflii câteva detalii care îți vor fi folositoare la momentul respectiv.

– Nu plăti în avans. Plata se face atunci când se semnează contractul și ridici mașina. Deseori multe persoane plătesc în avans și pierd suma plătită. Poți să plătești în avans la o firmă dacă ai mai colaborat cu ea sau ai încredere deplină.  

– Nu te grăbi să închiriezi de la prima firmă găsită sau recomandată. https://www.groupama.ro/persoane-fizice/asigurare-auto/asigurarea…Chiar dacă vezi un preț tentant, fă o căutare pe Google despre firma aceea (de exemplu „părere firmă, unde firma este numele firmei de închirieri auto) și vezi și părerile altor persoane despre acea firmă. Sau poți căuta „țeapă firmă”, dacă găsești rezultate pe această căutare este cel mai bine să te ferești de acea firmă.

– Poți schimba firma de închirieri auto oricând. Dacă ceva nu pare în regulă, dacă mașinile nu sunt cum trebuie să fie, dacă ajuns la firmă găsești cu totul altceva, renunță și ia legătura cu altă firmă. Este mai bine decât să te trezești cu alte cheltuieli în plus sau cu mașini defecte care îți pun viața în pericol.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: