De ce iubim pisicile

Despre motivele pentru care iubim cățeii am scris, acum a venit rândul să scriu motivele pentru care iubim pisicile. Iată 4 motive pentru care iubim pisicile:

  1. Pisicile se întrețin mai ușor. Ele folosesc litiera, nu trebuie să iesiți zilnic cu ele afară, mai ales dimineața. Trebuie să îi arăți litiera cu nisip și pisica va pricepe din prima ce are de făcut. Da, asta vă scutește de iesirile zilnice, mirosul neplăcut, lecții despre unde trebuie să-și facă nevoile cât și de murdăria din casă.
  2. Pisicile se curăță singure. Nu mai e nevoie de îmbăiat, pisicile se curăță singure după baie, nu miros, și au blana curată tot timpul. Baia se face mult mai rapid decât în cazul câinilor.                                                                                                            
  3. Adio păr lăsat prin casa. Pisica când se curață înghite tot părul mort, apoi elimină părul sub formă de ghemotoace. În acest mod o să aveți o casă curată, un covor și o canapea exact cum trebuie, fără păr mort peste ele.
  4. Pisicile dorm mult. Circa 16 ore pe zi. Iar în restul timpului pisicile lenevesc. Nu trebuie să vă faceți griji că acestea vor deranja vecinii, cum se întamplă în cazul cățeilor.

Astea fiind spuse, cred ca v-ați făcut o impresie mai bună despre pisici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: