„Best Of Snooker” – Campionul mondial la snooker Mark Selby vine la București

Campionul mondial la snooker – Mark Selby a transmis un mesaj fanilor din România. Acesta îi invită pe toți la marele eveniment din 22 Mai 2016, de la Circul Globus – „Best Of Snooker”, la care va participa împreună cu Neil Robertson (locul 3 mondial) și Judd Trump (locul 5 mondial)!

Bună! Sunt Mark Selby și sunt încântat că voi fi in București pe 22 Mai, alături de Judd Trump și Neil Robertson, la evenimentul Best Of Snooker. Sper să ne vedem acolo!”așa sună mesajul ”Bufonului din Leicester”, așa cum e poreclit Selby.  http://www.ora10.ro/ceasuri-de-mana/vostok-europe/…

 

Înregistrarea poate fi urmarită accesand acest link: https://youtu.be/kfAvygyr43c.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, și numarul 5 mondial – Judd Trump le-a transmis fanilor un mesaj video, care poate fi găsit aici: https://youtu.be/zvkDbWtw2aI.

Prețurile biletelor pentru evenimentul Best of Snooker, din 22 mai 2016 de la Circul Globus București sunt cuprinse între 100 de lei si 800 de lei, în funcție de categorie. Biletele pot fi achizitionate online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau în format fizic din librăriile Eminescu, Librarium, Cărturești, Humanitas, de la standul BiletFan de la stația de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange și Germanos.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: