Winter Air Sport – Festival de snowkite și speedfly, între 4 și 6 martie, la Sinaia

Winter Air Sports, deja tradiționalul festival de snowkite şi speedfly, se desfăşoară între 4 – 6 martie 2016 , la Sinaia, Cota 2000. Veţi putea lua parte la concursuri şi demonstraţii care de care mai spectaculoase, care vă vor face să vă doriţi să încercaţi senzaţiile oferite de aceste sporturi.

Iarna aceasta, probele de Hangtime si Race de la mare se vor muta în Valea Soarelui! Proba de  kite race va fi din nou pe platoul de la Cota 2000 iar kite-shop.ro va premia câștigătorii cu produse GOPRO si un kite foil.

H2O va recompensa cea  mai lungă săritură cu o salopetă Rip Curl! Această probă se va ține pe platoul consacrat snowkiting-ului din Valea Soarelui. Vor fi demonstrații de parapante și parașute pe schiuri (speedflyer) și se va  putea  testa ultimul model de speed VIRUS 2 -2016.

F64 sustine “Winter Air Sports” 2016 și este alături de toți participanții și iubitorii sporturilor de iarnă. Fotografiile care vor surprinde cel mai bine atmosfera de concurs vor fi printate și admirate de toată lumea. În plus, în cadrul concursului de fotografie vom acorda trei premii constând în discounturi la achiziționarea unei camere de acțiune GoPro. Spor la fotografiat și fie ca cei mai buni să câștige!

Apres Ski Bar H2O este baza distracției pe zi cu un line up de zile mari: GOLAN live, Dj K-LU, Pin Pin si Corbu! Iar ca să o facem lată, tema petrecerii este ’80, iar riderii care se întorc în timp vor bea bere din partea casei!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: