Motive ca să călătorești

De ce să călătorești? Iată principalele cinci motive expuse de Revista Pasiuni:

Ești mai curios și mai atent la detalii. Vezi lucrurile cu ochi de copil și întrebi mereu ”de ce?”.
Înveți să ai încredere în oameni. Mereu sunt surprinsă de faptul că persoanele noi pe care le întâlnesc sunt dornice să ajute. Am ajuns să cred că 99.99% dintre oameni au intenții bune și, ca urmare, am avut curajul să dorm în casa unui străin prin intermediul siteului Coushsurfing și chiar să găzduiesc străini în propria casă.https://www.flanco.ro/laptop-it-tablete/laptop-2-in-1/laptop-macb…
Folosești la maximum o anumită perioadă de timp. Atunci când sunt plecată dorm mai puțin și ating limita superioară a intervalelor de activitate continuă.                                                                                                                      
Înveți să trăiești cu mai puțin. Doar atunci când călătorești pentru o perioadă mai lungă de timp și trebuie să îți iei doar câteva lucruri în bagaj realizezi că te poți descurca doar cu puține articole de îmbrăcăminte, cu puține obiecte personale.
Călătoria este educativă, reprezintă o modalitate de a învăța lucruri noi. Cel mai bun profesor de istorie și geografie. Îți stârnește interesul față de lucruri de care nu ai fi crezut vreodată că vrei să afli mai multe. Călătorind nu te oprești niciodată din învățat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: