Amsterdam: un superb oraș de vizitat

Amsterdam se numară printre, hai să zicem, primele 5 locuri pe care le-aș vizita. Amsterdam este capitala Olandei și totodată un oraș cu multe-multe atracții. Gen Oude Kerk, o biserică care datează de prin secolul al XIII-lea. Sau Piața Rembrandt, unde sunt o gramadă de baruri, terase, cafenele și hoteluri, locuri perfecte pentru oricine vizitează acest oraș mirific.

Tot în Amsterdam se află și cel mai celebru parc din Olanda: Parcul Vondel. Prin parc puteți să hrăniți păsărele, să alergați, să vedeți spectacole în aer liber, să vă relaxați la o terasă din parc sau să stați pe o bancă și să priviți natura. Ceva frumos! Oricum, ajuns in Amsterdam, sigur o să te plimbi pe canalele acestuia. E un fel de Veneție din acest punct de vedere, doar că mai mică.

Să nu mai zic de piete. Piete frumoase, largi, cu oameni faini (majoritatea), cu activități și cu un caracter specific. Nu ca în România. Încă un motiv pentru care aș merge într-un city break la Amsterdam ar fi zona din centru, cea cu 8 mori de vânt mari și frumoase. Dacă o vizitați, să nu uitați să luați și camera foto, neapărat să faceți o grămadă de poze. Pentru că aveți de ce.

Și astea sunt principalele obiective. Mai sunt multe locuri superbe de vizitat și, în plus, nu costă foarte mult. Mai ales cu prețurile astea foarte bune care sunt acum.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: