Cum să pui capăt unei relații

Nu toate poveștile se termină cu „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, pentru că viața presupune și a face și a desface. Termenul despărțire se referă de cele mai multe ori la sfârșitul unei relații, una de dragoste. Cei implicați încep să simtă că lucrurile nu sunt așa cum își doreau.

Despărțirile își fac apariția destul de des. După o perioadă de timp petrecută împreună, partenerii se detașează de starea de euforie și de iubire oarbă de la început și încep să vadă lucrurile practic.

Încercarea de a face o relație să meargă cu orice preț se poate dovedi a fi o experiență inutilă. Este esențial ca atunci când două persoane pierd numitorul comun, să pună capăt relației. http://www.lensa.ro/ochelari-de-soare/ray-ban…Mai mult, este întotdeauna necesar să avem grijă ca despărțirea să nu devină traumatizantă pentru niciuna dintre părțile implicate.

Decizia luată trebuie comunicată partenerului într-un mod blând, pentru a nu-l răni foarte tare. Este recomandat să-ți exprimi sentimentele, punctele de vedere și opiniile într-un mod clar și convingător. Șterge cu buretele toate neînțelegerile cumulate în timpul relației și dă-i un motiv pentru care ai luat această decizie sincer și convingător.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: