Stategii de marketing în promovare

Ți-ai deschis propria afacere sau ai o afacere mai veche care nu prea s-a ridicat și consideri că a sosit timpul să te promovezi cât mai eficient? Ai nimerit unde trebuie.

Atunci când vrei să îți promovezi afacerea trebuie să comunici eficient și să explici cât mai bine beneficiile cât și utilitatea produselor către clienți și trebuie să îți realizezi o imagine cât mai bună, mai ales la început. http://www.itgalaxy.ro/laptopuri/lenovo/b50-80-15-6-inch-fhd-core…Trebuie să te străduiești ca toți clienții să fie mulțumiți și să nu faci diferențe.

Desigur, îți poți promova afacerea după cum crezi tu că e mai bine și de unde crezi tu că îți vor veni clienți în număr cât mai mare. Poți să te promovezi prin mass-media (posturi TV, internet, radio cât și reviste), bannere plasate pe drumuri populate, reclame puse în restaurante, cluburi și locații populate, toate astea țin de clienții doriți și de buget.

Cea mai benefică reclamă este cea TV, dacă produsele țintesc clienți cu vârste medii sau înaintate, mai ales dacă produsele au prețuri decente. Da, e adevărat că o să îți vină o gramadă de clienți, dar dezavantajul este că această metodă de promovare este pe cât de eficientă, pe atât de scumpă.

Cea mai populară reclamă este cea de pe internet. Este simplă, poti să iți selectezi targetul dorit și costul este mai mult decât decent. Pe internet se promovează cel mai bine produsele cu valori mai ridicate și în general, clienții sunt tineri.

Dacă vrei să îți deschizi o locatie, flyerele plasate corect în zone apropiate pot fi destul de benefice.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: