Ce trebuie să știi înainte de a avea prima relație sexuală

Prima partidă de sex se face din cauză că ești prea excitat și curios, din iubire, sau de a scăpa de virginitate. Bine, deși în zilele de azi nu mai e fairplay să faci sex cu acea persoană care crezi că e potrivită și e jumătatea vieții tale.

Indiferent de motiv, prima experiență trebuie să fie plăcută, că doar e prima, nu? De asta trebuie să fii pregătit dinainte, să știi cum să acționezi și ce să faci. Dezvirginarea vine odată cu penetrarea. Penisul trebuie să fie în erecție și vaginul trebuie să fie lubrifiat. După ce vă asigurați de asta, urmați mișcările înainte-înapoi până la ejaculare. Asta dacă nu știți diferite poziții sexuale.

Bine, chestia e că totul o să se întâmple de la sine dacă sunteți excitați. Acum că știți asta, trebuie să vă protejați, asta o faceți cu un prezervativ, pentru a evita atat bolile venerice cât și o sarcină nedorită. Găsiți o gamă vastă de prezervative, nu e problemă. Pe lângă asta mai poate fi folosită și pilula de a doua zi, dar asta nu vă ferește de o boală venerică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: