Răsfață-te prin servicii de înfrumusețare premium și bucură-te de atenția profesioniștilor din echipa Encore Salon!

Grupul de firme din care face parte salonul Encore are o experiență internațională de peste 13 ani în domeniul beauty, a epilării definitive, a tratamentelor corporale și a medicinei estetice aplicate.

Compania Encore Cosmetic Solutions analizează și studiază zilnic ultimile tehnologii inovatoare în domeniul esteticii pentru a le pune în aplicare pe cele mai eficiente.

Aceștia adună informații și studii clinice de la instituții de prestigiu din toată lumea pentru a vă oferi dumneavoastră cea mai performantă tehnică și cele mai bune produse cosmetice, puse în valoare de un personal cu o înaltă calificare.

Echipa de hairstyling Encore, cu experiență în România și Italia, vă oferă tunsori, coafuri și tratamente personalizate stilului și fizionomiei dumneavoastră. Encore Salon oferă o gamă de lux de servicii personalizate de hairdressing, manichiură, pedichiură, tratamente corporale, epilare definitivă cu laser și cosmetică facială.

 

Echipa este coordonată de Antonio Ignone (Tonino) hairstylist italian și trainer internațional cu o experiență de peste 35 de ani în domeniul înfrumusețării. De asemenea,  Maestrul Tonino va deschide Academia de coafură în România pentru a forma noi profesioniști în domeniul hairstylingului.

Prin colaborarea cu Ignone Parrucchieri, Encore Cosmetic Solutions își propune să ofere servicii de cea mai înaltă calitate alături de echipa sa de profesioniști pregătită la standarde europene.

În Encore Salon veți primi sfaturi de la experți în frumusețe, tratamente personalizate și consiliere de calitate pentru a alege ceea ce vi  se potrivește. Veti beneficia în primul rând de o consiliere de hairstyle în funcție de preferințele dumneavoastră, dar mai ales de forma feței și structura firului de păr. Puteți opta fie doar pentru consiliere, fie să stabiliți împreună cu hairstilistul următorii pași chiar imediat după consiliere.

https://www.encoresalon.ro/
Sos. Nordului nr. 62, Sector 1,
Tel: 0734 406 005

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: