Redescoperă-ţi frumuseţea la SkinMedSpa!

Folosind doar tehnologie de ultimă generaţie şi o varietate de opţiuni de tratament, Centrul de Înfrumuseţare SkinMedSpa, este locul unde te relaxezi şi întinereşti cu câţiva ani, fară efort.  Locul care îţi oferă cele mai noi tratamente de întinerire, atât faciale cât şi corporale, non-chirurgicale la cele mai accesibile preţuri. Situat în Centrul Comercial Auchan din cartierul Drumul Taberei, SkinMedSpa are misiunea de a proteja, restabili şi întineri pielea. Echipa este formată din medici dermatologi, esteticieni, dar si terapeuţi bine instruiţi în aşa fel  încât să îţi ofere o gamă de servicii care includ: rejuvenare facială, microneedling inductie colagen, hidrodermabraziune cu JeetPeel, electroporaţie &microneedling, mezoterapie facială, criolipoliză Cooltech, drenaj limfatic, etc. Dar să le luăm pe rând:

Ce înseamnă rejuvenare facială la SkinMedSpa?

Venus Legacy este cel mai performant dispozitiv de radiofrecvenţă medicală, pentru rejuvenare facială. Acest aparat minune îţi şterge instantaneu câţiva ani de pe faţă cu doar câteva şedinţe, fără durere, fără intervenţii chirurgicale, fără perioadă de recuperare.

Microneedling inducţie colagen

Vrei să scapi de cicatrici, acnee sau vrei o piele mai tânără? Este cea mai bună soluţie. Apărută în urmă cu 50 de ani această tehnică s-a perfecţionat în mod continuu. Terapia cu inducţie cu colagen se realizează cu Dermapen. Acest dispozitiv stimulează organismul să producă elastină şi colagen, aceste substanţe ducând la crearea de celule noi.

Hidrodermabraziunea cu JeetPeel

Acest tratament oferă cea mai bună curăţare a feţei, gâtului, mâinilor, având rezultate vizibile încă de la prima sedinţă. Folosit de cele mai exclusiviste clinici din lume, tratamentul cu dispozitivul JeetPeel utilizează un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apa sterilizată la o viteză supersonică. Este un tratament  non- chimic.

Electroporaţie şi microneedling

Tratamentul prin electroporaţie utilizează impulsuri electrice scurte pentru a infuza pielea cu: vitamine, coenzime, acid hialuronic, etc. Electroporaţia combinată cu microneedling are un puternic efect de lifting facial fară bisturiu.  Este recomandată pentru: ten sensibil, cuperoză, piele îmbătrânită, pete, etc.

Criolipoliza CoolTech

Vrei sa pierzi 5 cm în talie, în doar 3 săptămâni? CoolTech este unul dintre cele mai performante echipamente de criolipoliză  la nivel mondial, cu două aplicatoare care provoacă îngheţarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius. Rezultatele sunt uimitoare. Criolipoliza ajută la topirea depozitelor de grăsime rezistente la dietă şi mişcare.

VenusLegacy, remodelare corporală şi tratarea celulitei prin radiofrecvenţă medicală

Este un tratament complet nedureros şi relaxant ca un masaj. VenusLegacy foloseşte radiofrecvenţa multipolară, câmpurile electromagnetice şi un anumit tip de vacuum pentru a produce căldură sub suprafaţa pielii. Numărul de şedinţe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar în general se fac 12 şedinţe. Fără niciun efort scapi de celulită, de grăsime şi îţi tonifici pielea de pe coapse, picioare, dar şi braţe.

La SkinMedSpa găseşti multe alte tratamente de reîntinerire la preţuri speciale, cu reducere de până la 70%.

Şi nu uitaţi: este deschis şi în weekend!

https://www.skinmedspa.ro/

https://www.facebook.com/skinmedspa.ro/videos/164922897774514/

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: