8 moduri prin care să faci hainele ieftine să arate scump

Nu trebuie să dai milioane pe o piesă vestimentară pentru a arăta stylish. Cu puțină imaginație și îndemânare îți poți face hainele vechi sau cele cumpărate la prețuri mici să arate la fel de bine ca cele scumpe.

Cum iți transformi hainele ieftine în unele cu aspect de milioane?
⦁ Alege hainele pe mărimea ta
E important ca toate hainele pe care le îmbraci să ți se potrivească ca măsuri. În cazul în care ai piese care sunt mai mari decât ai nevoie, mergi la un croitor pentru a le ajusta. Când lucrurile vin pe tine ca “turnate” atunci vor arăta și bine.

Înlocuiește nasturii
Înlocuiește nasturii obișnuiți din plastic cu alții cu un aspect mult mai fancy, din metal, os sau perle. Îi poți cumpăra online, din magazinele dedicate croitoriei sau îi poți lua de la hainele vechi pe care nu le mai porți.

Poartă doar piese cu aspect de “nou”
Dacă ai haine pătate fă tot posibilul pentru a îndepărta murdăria. În cazul în care nu reușești cu produsele din gospodăria proprie, atunci du-le la o curățătorie. Dacă nici astfel nu se îndepărtează petele, atunci e momentul să le donezi. Ai grijă și la micile detalii precum o zonă descusută, un nasture lipsă sau o cusătură incorectă. Repară problemele hainelor asupra cărora se poate interveni și renunță la cele ireparabile.

Nu mai spăla hainele atât de des
Poate că vrei să ai hainele întotdeauna proaspăt curățate, dar spălarea nu este soluția. Prin spălare hainele se decolorează, materialul se deteriorează și încep să arate vechi și ieftine. Alege în schimb să cureți o pată nou apărută pe tricou cu un burete sau o perie de dinți.

Folosește fierul de călcat
Un lucru boțit va arăta întotdeauna ieftin. Folosește fierul de călcat pe orice piesă vestimentară care permite călcarea. În cazul în care ai haine care nu suportă fierul de călcat, încearcă unul cu aburi.

Optează pentru simplitate
Alege hainele simple, fără aplicații de tipul bijuteriilor, sclipici sau paiete. Acestea se vor deteriora în timp și vor face piesa vestimentara să pară ieftină. Atașează propriile bijuterii la hainele pe care le îmbraci și optează pentru unele din aur sau argint. În cazul în care acest lucru nu e posibil, optează pentru unele cu un aspect scump.

Investește în piese statement
Aici este vorba despre acele piese de îmbrăcăminte care nu se vor demoda niciodată, care construiesc cea mai mare parte din ținuta ta atunci când le porți și care îți vor fi utile mai mulți ani la rând (exemplu: o pereche de cizme, o haină de blană, o geacă din denim sau un palton etc.).

Alege negrul în defavoarea maroului
Maroul, la fel ca orice altă culoare caldă, pământie, va arăta trist și fad după mai mult timp, mai ales dacă sunt imprimate pe materiale de proastă calitate. Optează în schimb pentru alb, negru și culori tari, care vor rămâne la fel de intense indiferent de vechime și uzură.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: