Ce să discuți cu un băiat care îți place

Dacă în articolul anterior am scris principalele lucruri care trebuie să le faci atunci când vorbești cu o fată de care îți place, de data asta o să scriu lucrurile pe care trebuie să le faci atunci când vorbești cu un băiat.

În primul rând, noi, băieții, apreciem ce vedem prima dată. Adică aspectul fizic. Mie personal îmi plac fetele îngrijite, care au grijă de tot corpul lor, însă evit fetele care își aruncă o tonă de machiaj pe față. Dacă voiam să stau cu un zugrav, stăteam cu un zugrav și lăsăm fetele în pace. https://www.fashiondays.ro/g/love-moschino…Lucrează la aspectul fizic, repară ce poți repara, însă nu face exces, pentru că e de prost gust. Unde ai de acoperit, acoperă: și aici mă refer la sânii mici. Folosește bluze și sutiene care să te ajute.

În al doilea rând, fii o fată drăguță, deschisă, comunicativă și tupeistă atunci când trebuie. Evită să fii pe placul tututor băieților, evită să discuți cu toți agramații și cocalarii, altfel o să îți fie stricată imaginea. Arată băiatului de care îți place că își poate găsi iubita perfectă în tine. Încearcă să fii cât mai comunicativă, dă-i semne care să-i arate că îți place, că ești interesată de el și evită să fii cu nasul pe sus sau inabordabilă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: