Cele mai terifiante crime nerezolvate

Cazurile de crimă rămân frecvent nerezolvate, unele zeci de ani, altele de secole. În acest articol vom vorbi despre unele dintre cele mai celebre cazuri de crimă din istorie, rămase nerezolvate:

1. Jimmy Hoffa, liderul sindicatului șoferilor de autocamioane Deposed Teamsters, a dispărut în iulie 1975 fiind văzut ultima dată într-un local din Detroit. Corpul acestuia nu a fost găsit niciodată. În 1982 Jimmy Hoffa a fost declarat mort. Cazul lui Jimmy Hoffa a atras atenția mass mediei și datorită faptului că Deposed Teamsters era una dintre cele mai puternice organizații sindicale americane și avea asocieri cu omniprezenta mafia. Prin urmare se presupune că a fost asasinat din cauza unor neînțelegeri cu aceasta din urmă.

Începând din 1975 se vehiculează cele mai exagerate scenarii referitoare la locația cadavrului această practică devenind hobby național american. Printre variantele propuse pentru locație se numără: sub stadionul Giants, într-o mină din Pennsylvania, undeva în partea de nord a statului Michigan, pe fundul oceanului Atlantic sau chiar în sicriul lui Elvis.

2. Cazul ”Dalia neagră”

Actrița de 22 de ani, Elizabeth Short a fosta găsită moartă într-un parc din Los Angeles pe data de 15 ianuarie 1947. Corpul acesteia fusese tăiat în doua ți fusese golit de sânge. Criminalul i-a mai făcut și câteva tăieturi în jurul gurii creând impresia unui zâmbet de clown. Moartea frumoasei starlete reprezintă probabil cea mai cunoscută crimă din rândul starurilor Hollywood-iene. Cazul a atras imediat atenția mass-mediei actrița fiind numită ”Dalia neagră” datorită părului negru ca pana corbului.

Investigațiile asupra crimei au scos la iveală o serie de informații scandaloase privind comportamentul acesteia dar și a altor vedete hollywoodiene într-o poveste a inocenței pierdute. Cazul a rămas nerezolvat în ciuda investigației de durată și a atenției pe care a primit-o din partea mass mediei.

3. Cazul Tupak Shakur

Un alt caz celebru de crimă rămas nerezolvat este moartea rapperului Tupac. Cel mai important și influent rapper din toate timpurile, Tupac Shakur a fost împușcat în Las Vegas, Nevada, în anul 1996. Se pare că s-a tras în el dintr-o mașină, la un semafor. Tupak a fost dus la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, unde a murit șase zile mai târziu din cauza unei afecțiuni pulmonare. Crima a rămas nerezolvată până astăzi. Mulți dintre fanii artistului nu cred că acesta este mort, ei cred că încă este viu și stă ascuns undeva.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: