Cele mai amuzante hobby-uri din lume

Îți plac călătoriile, cititul, înotul, dansul, muzica, fotografia sau ieșirile cu prietenii? Excepțional! Dar ce hobby-uri ai, ce faci să fii diferit? te-ar întreba oamenii care preferă să-și petreacă timpul liber cu totul altfel…

Iată două surprinzătoare și amuzante hobby-uri din lume. Cine știe, poate vei descoperi că unul dintre el ți se potrivește de minune sau te inspiră să faci ceva și mai ieșit din comun!

  1. Aparițiile la TV

Prima poziție în topul hobby-urilor zăpăcite de astăzi îi revine lui Paul Yarrow, persoana care și-a creat un obicei din a apărea în timpul transmisiunilor televizate în spatele oricărui reporter este în cadru. http://www.sportdepot.ro/ro/category/reduceri_paste_branduri_de_t…S-ar putea spune chiar că Paul e atât de obsedat încât știe aproape exact ce filmări se desfășoară în locuri și la ore diferite, ca să aibă de unde alege. Până acum, bărbatul se poate mândri cu apariții televizate la unele dintre cele mai mari posturi TV, printre care BBC, ITV, Channel 4 sau Sky News.

  1. Costumatul și coafatul animalelor de companie

Dacă ai un animal de companie, în special un câine, atunci s-ar putea să-ți surâdă următorul hobby. Concursurile de frumusețe pentru câini  se diversifică și departajarea o fac, de multe ori, costumele și coafurile cele mai trăznite. Transformarea propiului animăluț într-un model demn de un show televizat reprezintă o activitate care îți poate ocupa o foarte mare parte din timpul liber… și îți poate afecta serios bugetul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: