Unde vrei să călătorești primăvara asta? Iată 4 destinații perfecte:

Vrei să călătorești primăvara asta? Iată patru destinații perfecte:

1. Bosfor, un canal îngust care o parte aparține Europei și o parte Asiei, face din această frumoasă metropolă turcă unul din cele mai frumoase orașe de pe pământ. Istanbulul dezvăluie frumusețea unui oraș în care două continente se suprapun și tradițiile diferite se împletesc. Obiceiurile, stilurile vestimentare, gastronomia, totul se îmbină într-un amestec fascinant.

Primavara, deoarece sezonul ploios s-a încheiat și prețurile la hoteluri rămân scăzute, Istanbul devine o destinație senzațională.http://www.brandsdirect.ro/accesorii/outdoor-camping.html?dir=des… Puteți vizita ruinele bizantine, moscheele, palatele magnifice și glorioase. Istanbulul este un loc al contrastelor majore, așa că vă sugerăm să vă adăugați pe lista de călătorii și această destinație.

2. Malta oferă tuturor turiștilor tradiții istorice impresionante, într-un cadru ceresc. Insula Republica Malta este un loc divin, dar nu sunt multe persoanele care știu asta. Pelicula “Troia” a fost filmată pe malurile acestei insule, iar Brad Pitt si Orlando Bloom sunt numai câteva din celebritățile care revin constant în acest loc.

Malta are apele limpezi precum cristalul, plaje magnifice, cetăți antice, dealuri, temple colosale, faleze de calcar și peisaje rurale minunate. Toate acestea fac din Malta o destinație ideală pe timp de primăvară.

3. Mahe-Seychelles

Insula Mahe este cea mai mare din arhipeleagul Seychelles și tot aici se află și orașul Victoria, capitala statului Seychelles. Deși are doar 28 de km lungime și 8 km lățime, Mahe are unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale  în jurul vârfului muntos Morne Saeychellois.  Insula are multe oportunități de excursie și aventura. O excursie de o zi în pădurile vârfului muntos vă va oferi o panoramă incredibilă a întregului arhipeleag. De asemenea puteți face scufundări sau snorkelling cu rechini balenă.

4. Lisabona-Portugalia

Este capitala Portugaliei și cel mai mare oraș din această țară. Lisabona se află pe locul 7 în topul celor mai vizitate orașe din sudul Europei dupa Istambul, Roma, Barcelona, Madrid, Atena și Milano. Lisabona este un oraș plin de arhitectură. Aici veți găsi construcții gotice, manueline, moderne și multe altele. Puteți vizita multe muzee printre care Muzeul Național de Artă Antică, Muzeul Național Azulejo și Muzeul Calouste Gulbenkian. Nu ratați Parcul  Eduardo VII, care este al doilea cel mai mare parc din oraș, unde vă veți bucura de o colecție permanentă de plante tropicale și subtropicale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: