Ce să consumi la micul dejun ca să nu fii predispus la obezitate

În ceea ce priveşte prima masă a zilei, cercetătorii consideră că persoanele care consumă micul dejun cu regularitate se simt mai alerte, sunt mai puţin predispuse la obezitate şi sunt mai sănătoase în general.

Deşi importanţa micului dejun este cel mai probabil cunoscută de toată lumea, nu oricine are timp în fiecare dimineaţă să includă alimente cu adevărat nutritive la începutul zilei. https://apiland.ro/laptisor-de-matca-pur-cu-aroma-de-mango…Recomandările următoare constituie preferinţele unor experţi în alimentaţie pentru micul dejun, alese pe principiul „rapid şi nutritiv”:

– Un ou fiert cu 2 felii de pâine prăjită + 1 pahar de suc proaspăt de fructe și legume (portocale, grapefruit, mere și morcovi)

– O roșie și câteva ciuperci făcute pe gratar + 2 felii de brânză + 2 felii de pâine + 1 fruct

– Un iaurt simplu + 1 felie de pâine toast sau 1 felie de chec făcut în casă + 1 banană

– Un castron de orez cu lapte/ fidea cu lapte/ griș cu lapte + 1 felie de chec sau un măr copt cu scorțișoară

– Un castron de cereale cu lapte – puteți adăuga după bunul plac fructe uscate (curmale, caise, smochine, stafide)

– Un sandvis preparat din două felii de toast, o felie brânză, o felie de șuncă (de pui sau curcan), două frunze salată verde, câteva felii de roșii sau castraveți + un pahar de suc proaspăt de fructe

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: