Aplicații utile pentru telefon care îți simplifică viața

Un studiu recent realizat în Marea Britanie arată că ne petrecem 23 de zile pe an folosind telefonul mobil, iar cel mai adesea nu pentru lucruri importante.

Există aplicații utile, care îți simplifică viața și îți oferă sfaturi sau soluții ingenioase pentru a câștiga timp.

Jurnaliștii britanici de la Huffington Post propun o listă cu cele mai utile aplicații pentru telefonul mobil:

Clear: Când vine vorba de aplicațiile de tip organizatoric, Clear este preferata posesorilor de iPhone. http://www.vonino.ro/magazin/telefoane/zun-x.html…Această aplicație oferă doar funcțiile de bază, fiind ușor de utilizat cu ajutorul ecranului tactil.

Pocket: Această aplicație este o soluție simplă pentru afișarea simplă a textului în paginile web.Deoarece site-urile au, de regulă, multe reclame, aplicația Pocket vine în ajutorul tău și îți ușurează lectura.

Evernote: Este „carnețelul” cu notițe pentru Android. Cu această aplicație poți salva note, fișiere audio, imagini sau liste de sarcini. Acestea sunt stocate online și sunt accesibile pe Windows, Mac și smartphone-uri.

MindNode: Aplicația este perfectă pentru notarea și organizarea ideilor într-un mod vizual ce îți permite o vedere de ansamblu asupra proiecului. Interfața bine organizată îți permite să te concentrezi pe generarea și conectarea ideilor și o foaie de lucru infinită.

Mailbox: Aceasta aplicație propune un nou mod de a fi organizate e-mailurile și posibilitatea de a sincroniza mai multe conturi în același timp.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: