Compromisul într-o relație

Probabil nu știți ce este acela un compromis, așa că astăzi o să discut puțin despre el:

Compromisul poate fi descris precum un drum cu două sensuri. Există un sens bun, cel care te învață că fericirea nu vine fără efort și totodată te învață să iubești matur. Compromisul într-o relație capătă un rol benefic atunci când ambii parteneri sunt dispusi să dăruiască, să renunțe, să aleagă astfel încât să nu afecteze în niciun fel moralul, integritatea, respectul de sine al partenerului. http://www.adam-eve.ro/categorie-produs/verighete/…O relație presupune compromisuri realizate de ambii parteneri.

Sunt situații în care compromisul devine el însuși compromițător. Da, sună puțin funny, însă din păcate, unele persoane atunci cand sunt implicate sufletește într-o relație, pot ajunge să pună prea puțin preț pe propria lor persoană și să renunțe la valorile ei de dragul persoanei dragi. Pentru binele relației sau de teama singurătății ori a eșecului, mulți acceptă să-și schimbe personalitatea și să se modeleze după persoana iubită.

Rolul unei relații nu este acela de a modifica personalitatea, individualitatea, de a scădea puterea proprie de decizie, de a vă umili sau de a impune acceptarea unei situații, opinii care nu vă este pe plac.http://www.adam-eve.ro/categorie-produs/inele-de-logodna/… Compromisul stă la baza fiecărei relații, dar nu tot timpul sacrificiile făcute pentru persoana iubită sunt apreciate, iar acest lucru afectează temelia relației. Este extrem de important să învățăm să spunem stop compromisurilor care nu rezolvă nimic, a celor care nu aduc fericire ambilor parteneri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: