Cum îți alegi smartphone-ul potrivit

Dacă vrei să achiziționezi un smartphone, nu te grăbi să cumperi unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri pe care le găsești. Fă-ți din timp un buget, iar din urma bugetului alege un telefon după criteriile care te interesează cel mai mult pe tine. De exemplu, dacă tu ești un pasionat de fotografie și muzică, cumpără un telefon cu o cameră decentă, cu focalizare bună și un difuzor cât mai plăcut pentru tine.

Dacă vrei un telefon bun pe fiecare parte, uită-te la specificațiile sale și la review-uri.https://vivacredit.ro… Spațiul de stocare, memoria RAM, procesorul, camerele foto, display-ul, autonomia și aspectul sunt cele mai importante părți, deci ele trebuie verificate primele. Dacă totul arată bine până aici, vezi și review-urile/părerile altor persoane despre acel telefon. Dacă și părerile sunt bune și te încadrezi în buget, poți să-l achiziționezi.

Ca un pasionat de tehnologie care a testat zeci de smartphone-uri, pot să-ți spun că nu tot ce este scump este tocmai foarte bun. Ai grijă mare și la telefoanele cu specificații înalte că uneori ele sunt înșelătoare și apoi, la final, tu o să fii cel dezamăgit. Mai bine îți aloci un buget mediu și îți cumperi un telefon bun, decât să-ți aloci un buget peste tine să îți cumperi ultimul model de telefon. La urmă urmei este un telefon, și nu îi înțeleg pe cei care vor neapărat să fie cel mai tare smartphone când ei stau doar pe facebook. Telefoanele foarte performante sunt realizate pentru persoanele care au nevoie de acele specificații, persoane care au nevoie de memorie, de display mare cu unghi de vizualizare bun, de memorie RAM cât mai mare, iar aceste persoane în general lucrează la companii mari care îți cer acele specificații pentru a îndeplinii anumite ordine.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: