Ce să faci când te doare capul

Nimănui nu cred că îi place senzația pe care o are atunci când îl doare capul. Însă sigur toți vrem să scăpam mai repede de durerea de cap, fără a ne îndopa cu medicamente. Iată ce trebuie să faci atunci când ai o migrenă:

-Fă o plimbare. http://www.miracolulplantelor.ro/granule-sanatate-30g-sano-naturi…Pe jos, desigur. În acest mod vei avea mai multă energie. Dacă mergi mai repede sau alergi, ritmul cardiac va fi pe ton cu respirația și, respectiv, întregul corp.

-Bea apa. Multă. Cel mai probabil ești dezhidratat, iar în acest mod starea ta se îmbunătățește. Dacă nu bei apă, fă-ți un ceai de plante.

migren_tedavisi

-Uită-te la televizor, urmărește o emisiune sau un serial. De obicei, când faci asta, atenția îți este captată de emisiunea, serialul sau conținutul difuzat și nu te mai gândești la durere. Și, după asta, la scurt timp durerea dispare.

-Culcă-te. Retrage-te într-o cameră întunecată și dormi câteva ore, o să vezi că te trezești fără durere de cap. Bine, sunt șanse să te trezești și cu o durere mai mare de cap, însă în general scapi de durere după ce dormi câteva ore bune.

-Mănâncă mese regulate. Și aici mă refer la cantități mai mari și mai bune de mâncare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: