„American Horror Story”, viața nu e ca în seriale!

„American Horror Story” este un tv-show nominalizat la 201 premii, tv-show ce a început în 2011 și continuă și în prezent. Momentan sunt 64 de episoade, însă sigur vor apărea mai multe, căci s-a semnat pentru un alt sezon. Pe Imdb are ratingul de 8,3/10 venit de la peste 177.000 de persoane.

Iată niște lucruri interesante despre serial:

Taissa Farmiga, actrița ce o joacă pe Violet în primul sezon, respectiv pe Zoe în sezonul 3 este, în general, speriată despre creaturile fictive, creaturi precum vampiri, vârcolaci și alți monștrii dubioși. Adică total contrar din ce joacă în tv-show. Taissa preferă să stea în casă și să vizioneze un film sau serial decât să exploreze locuri ciudate, gen case bântuite, păduri și alte locuri înfricoșătoare. Momentan îi este teamă să urmărească cel mai bun serial cu zombi, The Walking Dead.

James Cromwell (Dr. Arthur Arden) a făcut un videoclip ce îl găsiți pe youtube în care, deși o să vi se pară ciudat, el spune cum un porc i-a schimbat într-un fel modul de gândire cât și viața.

Evan Peters, cel care a jucat în cele mai multe episoade, a candidat că să joace în The Hunger Games. Din păcate pentru el nu a fost acceptat deși rămăsese printre ultimii 5 candidați.

Sarah Paulson este prietenă foarte bună cu Zachary Quinto-cel ce îl joacă pe Bloody Face, iar ea joacă rolul reporteriței Lana. În acest mod unele scene mai intime au fost făcute mai ușor, fiindcă se cunoșteau dinainte.

Deci, da, viața nu e ca în filme. Și regula se aplică perfect în American Horror Story.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: