Târg Handmade Luxury, Hilton, București 3 – 4 Decembrie 2016

Unii spun că frumusețea bijuteriilor stă în ochii privitorului, dar atunci când aceste produse sunt făcute manual, cu toată dragostea și pasiunea unui om, de abia atunci îți dai seama că aceste daruri sunt  cu adevărat frumoase. O piesă unică,  handmade este cadoul ideal, fie că îl  cumperi pentru o persoană apropiată, ori pentru tine.

Uneori cuvintele sunt prea mici pentru a putea descrie pasiunea acestor ARTIȘTI – lucrători cu mâna – așa că din respect pentru ei și pentru obiectele lor de artă vă rog să nu ratați ocazia de a vizita târgul. Vă asigur că veți pleca cu o energie bună și cu foarte multe daruri pentru voi și pentru persoanele dragi vouă.

Târgul handmade luxury – Hilton București, se va desfășura în sala REGINA MARIA. Într-o lume de vis vă așteptăm la cel mai luxos târg de handmade.  Artiști-expozanți consacrați își vor expune mirobolantele creații. Ocazie specială pentru a petrece, alături de noi, două zile și de a vă achiziționa obiecte de vestimentație și pentru decor, toate lucrate de mână. Vor participa creatori din București și din alte orașe ale minunatei noastre țări. Un târg plin de surprize și eleganță.
Așa că între 3 și 4 decembrie 2016 (09:00-20:00) vino alături de cei mai consacrați artiști handmade pentru a te bucura de minunățiile ce se nasc din dragoste și create cu ajutorul imaginației.

info: 0730.089.838

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: