Unde să mergi la prima întâlnire

Prima întâlnire este mereu una încărcată de emoție, indiferent de modul în care v-ați cunoscut: în club, într-un bar, la un concert, pe stradă, în mijloacele de transport în comun, la muncă, pe Internet sau prin intermediul unor prieteni comuni.

Tocmai de aceea, pentru că știm că vrei ca prima întâlnire să iasă perfect, îți ofetim câteva idei geniale de activități pe care le poți face și locuri în care poți merge cu partenerul, pentru că acesta să rămână impresionat de ceea ce ai plănuit!

Mergeți la bowling

Poate că pare ciudat, dar crede-ne pe cuvânt, este o idee care va dezinhiba atmosfera foarte rapid, mai ales dacă amândoi jucați pentru prima dată bowling.

O drumeție în pădure

Dacă amândoi sunteți genul căruia îi place să meargă la munte, o ieșire în natură este locul ideal pentru prima întâlnire. În cazul în care ești mai experimentat, vei putea să îi arăți partenerului sau partenerei că se poate baza pe tine pentru a fi mereu în siguranță.

Mergeți la grădina zoologică sau la delfinariu

În funcție de orașul în care stai, poți alege să mergi la grădina zoologică, grădina botanică sau chiar la un delfinariu. Partenerul tău va rămâne plăcut surprins de ceea ce ai pregătit pentru această ocazie specială.

Mergeți la picnic

Alege un loc frumos în apropiere de locul în care vă întâlniți, caută un magazin alimentar sau fast-food și cumpără ceva simplu și ușor de digerat. Nu îți trebuie mâncaruri scumpe, în fond această întâlnire este pentru a sta de vorbă și a vă cunoaște mai bine.

Mergeți să alergați împreună

Să alergați împreună este o idee foarte bună dacă vremea e frumoasă. Ce poate fi mai plăcut decât să alergi pentru prima dată alături de o persoană care îți place?

Mergeți la o plimbare pe jos

Poate ți se pare că este cea mai simplă idee, dar este una bună. Asta pentru că nu trebuie să faci nimic deosebit pentru a impresiona persoana cu care ești, în afara faptului de a lăsa conversația dintre voi să curgă într-un mod natural.

Mergeți în parc cu animalele voastre de companie

Asta dacă aveți așa ceva. Dacă împărtășiți această pasiune este cel mai bun mod de a vă cunoaște mai bine. Va fi foarte distractiv și veți avea multe subiecte de discutat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: