Reguli de bază într-o relație de cuplu

Cu toții ne dorim relații stabile, de lungă durată, relații pline de înțelegeri și fericire. Însă uneori se întamplă ca relația să nu meargă tocmai bine. Iată două sfaturi ca să evoluezi relația și să o faci stabilă:

  1. Gândește-te de două ori înainte să începi o ceartă

Încearcă să gândești „la rece” înainte de a începe să faci scandal. Înainte de orice reproș pe care intentionezi să îl aduci partenerului tău pentru că a greșit ceva, mai întâi gândește-te dacă pe tine te afectează în mod direct greșeala lui. Dacă nu te afectează, încearcă să eviți cearta. http://www.fashiondays.ro/g/desigual…Până la urmă este datoria fiecăruia în parte în cadrul unui cuplu să înfrunte consecințele propriilor greșeli.

  1. Exprimă-ți direct nemulțumirile

Dacă ai încercat primele două variante și încă ești de părere că ai dreptate, poți să te plângi, să îi reproșezi celuilalt ce nu îți convine. Nu încerca să o faci în mod voalat, doar vei înrăutăți situația. Spune-i celuilalt ce îți dorești și nu ceea ce nu îți dorești să facă. De exemplu, dacă el stă prea mult la calculator și te ignoră, nu îi reproșa acest lucru ci mai degrabă explică-i ca îți dorești să stea de vorbă cu tine.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: