Pasiuni șocante: colecția de scame

Ai auzit în viața ta de multe colecții, de la colecții de cărti sau monezi, până la colecții de pixuri. Unele persoane s-au plictisit de normalitatea pasiunilor lor, așa că au colectat lucruri mai puțin normale. Iată top 3 cele mai ciudate colecții:

  1. Colecția de scame. Probabil mulți dintre voi v-ați chinuit să scăpați de scame de repetate rânduri de-a lungul vieții. Însă Graham Barker a făcut exact opusul, el le-a colecționat. Povestea colecției lui a început într-o seară când, neavând ce face, a descoperit o scamă în buric. Atunci el s-a gândit la scame, la ce sunt ele și ce înseamnă. Apoi a început să le colecționeze, pe loturi, fiecare lot fiind păstrat într-o sticlă ce poartă etichetata anului în care lotul a fost colectat.                                        
  2. Barney Smith a făcut din toaletă un obiect de artă. Mai exact, el a strâns în 30 de ani peste 700 de capace de toaletă pe care le-a decorat, pictat și, în cele din urmă, a facut din ele o adevarată operă de artă. Apoi a făcut un muzeu dedicat lor care, de altfel, este singurul muzeu de acest fel.
  3. Colecție de ceasuri ciudate. Se pare că o persoană a făcut o colecție impresionantă de ceasuri vechi care sunt cel puțin…ciudate. Da, el are în colecție ceasul bucătar, ceasul care se îmbracă singur, ceasul covor, ceasul bombă și o grămadă de astfel de ceasuri. Printre top cele mai ciudate colecții se mai numără colecția de nisip, a pachetelelor de zahăr și colecția stickerelor de pe banane.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: