Legi ciudate din lume

Iată o listă cu 6 legi ciudate culese de Revista Pasiuni de pe internet.

Washington: În Wilbur este ilegal să călăreşti un cal urât în public, rişti o amendă de 220 de euro.

Iowa: În Ottumwa, bărbaţilor le este interzis să le facă cu ochiul femeilor necunoscute.

Grecia: Vizitarea unor locuri istorice purtând tocuri înalte este absolut interzisă în Grecia.https://www.groupama.ro/persoane-fizice/persoane-fizice/asigurare… Această lege a fost instituită la nivel local de teamă că aceste accesorii ar putea deteriora monumentele antice.

Bolivia: Femeile căsătorite din La Paz nu au voie să consume mai mult de un pahar de vin în public, deoarece îşi pierd „simţul moralităţii şi devin desfrânate”, şi pot fi divorţate de soţii lor de către un judecător.

Oklahoma: Aici poţi intra la închisoare sau poţi fi amendat dacă te strâmbi la un câine. Totuşi, nu aceasta este cea mai ciudată lege din acest stat american. O altă lege specifică spune că un proprietar de bar nu are voie să lase în bar o persoană care vorbeşte despre relaţii sexuale cu un taur.

Emiratele Unite Arabe: Ramadamul este cea mai importantă sărbătoare a lumii musulmane. Timp de o lună, musulmanii trebuie să postească din zori până la apusul soarelui, putând să consume alimente doar după lăsarea întunericului. Dacă sunteţi în vizită în unele state arabe, în timpul Ramadamului, recomandarea ar fi să respectaţi acest obicei de a posti pentru că, altfel, riscaţi să fiţi trimişi la închisoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: