Rezoluție adoptată în Reuniunea lărgită a Biroului Politic Permanent al Organizației UNPR a Sectorului 2, privind înființarea unei organizații fantomă a UNPR în sectorul 2

COMUNICAT DE PRESĂ ORGANIZAȚIA  UNPR  A  SECTORULUI 2  BIROUL POLITIC PERMANENT:

 În  data de 16 august 2017,  patru consilieri locali ai UNPR, excluși din partid de aproape o lună și jumătate: Iolanda Bughiu Luminița , Jean Costache, Radu Gheorghe și Dumitru Oprea au demarat o acțiune de înființare a unei așa zise “ organizații ” a UNPR în Sectorul 2.

Să alungăm fantomele!
Consilierii locali UNPR, Iolanda Bughiu , Jean Costache, Radu Gheorghe și Dumitru Oprea, excluși din partid, vizibil serviabili intereselor viceprimarului PNL Dan Cristian Popescu, care au fost total inexistenți și nu s-au remarcat cu nimic în favoarea cetățenilor care i-au votat, în frunte cu dl Popescu Iulian, președinte interimar al Organizației UNPR București, cu toții fiind sub atenta coordonare și îndrumare a dlui Alin Berbecaru care este obedient viceprimarului PNL Dan Popescu Cristian, au regizat această „piesă de teatru” de prost gust, prin înființarea acestei Organizații Fantomă, prin care să își ocrotească propriile interese, afaceri și contracte. Astfel prezența domnului Iulian Popescu la aceasta nu se explică, deoarece cu două luni în urmă a participat la Conferința din 22 iunie 2017, a Organizației UNPR a Sectorului 2, statutară de drept.

.
Cine sunt ei?
Nu prea au un trecut glorios, toți sunt legați ombilical de interese de afaceri în sectorul 2.
Aceștia sunt cei care s-au ocupat de organizarea întalnirii de acum 2 zile, care în realitate nu reprezintă altceva decât constituirea unui grup de interese, ce a luat forma unei adunări în care cei aflați în sală, cei mai mulți , nu erau membri de partid, ci simpli angajați ai unor afaceriști din Piața Obor, aduși de persoanele menționate mai sus să asiste la o “punere în scenă” de o foarte proastă calitate.
Înființarea acestei “organizații fantomă”, aduce un deserviciu major imaginii UNPR,  creează confuzie în rândul membrilor de drept ai UNPR.  Acțiunea făcută de consilierii UNPR excluși din partid, prezența unor oameni care nu au nimic cu politica și cu UNPR, este nelegală și nestatutară, drept urmare,  noi nu o să ne lăsam și nici nu o să îi lăsăm, vom apela la căile legale pentru ai pedepsi pe făptașii implicați.
Mulți membrii ai UNPR sunt profund dezamăgiți de grupul sau gașca trădătorilor din partid. De aceea noi, Organizația UNPR din Sectorul 2, vom continua să existăm și să funcționăm ca Organizație legală și reprezentativă a UNPR în Sectorul 2 din Capitală, să ne implicăm în susținerea celor care au fost lângă noi în campania electorală,  să respectăm votul primit și interesele locuitorilor sectorului nostru.
Organizația aleasă statutar de către Conferința din data de 22 iunie 2017 și cei care o reprezintă legal și statutar, au luptat întotdeauna pentru binele și interesul oamenilor, al locuitorilor sectorului 2. Noi am dorit întotdeauna ca UNPR să servească un singur interes, Interesul Național, nu al buzunarului sau al unei găști care ilegal și nestatutar îndrăznește să considere că pot forma o altă organizație UNPR în sectorul 2.

Condamnăm astfel de practici nelegale și nestatutare, făcute de către consilierii locali, Iolanda Bughiu Luminița , Jean Costache, Radu Gheorghe și Dumitru Oprea care au fost excluși din Partid, susținuți de Iulian Popescu și Alin Berbecaru, menite să servească interesele de afaceri ale așazișilor lideri, care din păcate pot îngropa definitiv partidul și așa intrat într-un nemeritat con de umbră.
Îi asigurăm pe toți membrii UNPR din București și din țară că Organizația UNPR a Sectorului 2, aleasă statutar în Conferința sa din data de 22.06.2017, animată de idealurile Progresului României și a Interesului National  își va continua cu și mai mare forță activitatea aducând în rândurile sale tot mai mulți simpatizanți.

Aprobat astăzi 17 aug. 2017 în Ședința Biroului Politic Permanent al UNPR din Sectorul 2 București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: