Bogdan Nicolai: „Nu am avut niciodată un vis măreț. Este vorba despre drum, nu despre destinație!”

Bogdan Nicolai este un tânăr în vârstă de 30 de ani, talentat și deja celebru, acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării în cadrul Universității din București. Originar din Sinaia, Bogdan este prezentatorul emisiunii “Life Couch” la ‘AListMagazine.ro, scenarist pentru emisiunea “Vocea României” difuzată de postul Pro Tv, prezentator pentru “DestulTV”și  MC pentru evenimente corporate. Bogdan Nicolai a acordat un interviu în exclusivitate pentru revista noastră, în care ne-a dezvăluit câteva dintre secretele succesului său:

De unde ai plecat și unde ai ajuns?

Profesional, am plecat de la o televiziune, un radio și un ziar din Sinaia și am venit, acum 10 ani, la București. Practic, am coborât pe DN1 ca să urc. De atunci, ca jurnalist și entertainer, am lucrat pentru ProFM, MTV, ProTV, The ONE, ProMotor, Times New Roman și AListMagazine.

Cum ai ajuns ceea ce ești acum?

Pentru că îmi place să muncesc, îmi place job-ul meu, e poate cea mai mare pasiune. http://www.itgalaxy.ro/promotii/…Majoritatea oamenilor abia așteaptă să se relaxeze acasă sau să plece în concediu. Eu abia aștept să plec la lucru. Sunt mereu entuziasmat de ce fac. Mi-a fost scris să scriu.

Vreau să-mi vorbești și de blogul tău.

L-am lansat în 2007. A avut mai multe nume până când m-am oprit la bogdannicolai.ro. E un loc curat și vesel. Cuprinde o parte dintre articolele mele din diverse publicații, poezii, recenzii de carte sau de film și texte scrise exclusiv pentru online. Nu conține reclame, bannere plătite și advertoriale.

Cum e să lucrezi direct cu marile vedete?

Eu nu-i pot vedea decât ca pe niște oameni normali, cu bune și cu rele.

Ești mulțumit de ceea ce faci, consideri că ți-ai îndeplinit visul?

Nu am avut niciodată un vis măreț, nu mă îndrept neapărat către un prag superior. Am fost întotdeauna foarte mulțumit de prezent și așa sunt și acum. Este vorba despre drum, nu despre destinație.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: