Cum gândesc bărbații. Diferența dintre creierul masculin și cel feminin

Oamenii de știința și psihologii afirmă în mod clar că există mari diferențe între creierul masculin și cel feminin. Cu toate acestea fiecare persoană este diferită și unică.

Bărbații sunt capabili să se concentreze pe probleme nesemnificative și blochează informații fără legătură de ai distrage din ceea ce au de făcut.   Femeile văd în mod natural lucrurile zilnice si au puncte de vedere mai largi.

Bărbații pot concentra în sens restrâns creierele lor cu privire la sarcini sau activități specifice pentru perioade lungi de timp, foarte obositoare.http://anvelomag.ro… Femeile sunt mai bine organizate pentru a-și împărți atenția lor între activități multiple sau sarcini.

Bărbații sunt capabili să separe informații, stimuli, emoții, relații, în compartimente separate în creierele lor, in timp ce femeile au tendința de a lega totul împreună.

Bărbații au mai mult cu 20 de ori testosteron în sistemul lor decât femeile. Acest lucru face ca bărbații să fie de obicei mai agresivi, dominanți și axați mai mult pe aspectele fizice ale sexului.

La bărbați, sentimentul de percepție dominant este viziunea, ceea ce nu este în mod obișnuit în cazul femeilor. Toate simțurile unei femei sunt, în unele privințe, mai fin reglate decât cele ale unui bărbat.

Cel mai important aspect al diferențelor dintre creierul masculin și cel feminin este modul în care ei văd sexualitatea și intimitatea. Bărbații se uită la filme porno și instinctual animalic îi domină în acele momente. Totuși fiecare bărbat are puterea de a se ridica peste instinctual animalic, dacă asta își dorește. În schimb pe femei nu le excită un nud ci mai degrabă un cuplu de îndrăgostiți.

De aceea doamnelor, nu uitați: “Bărbații vor carne, iar femeile vor dragoste.”

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: