Cum să te îngrași rapid și sănătos

În timp ce multe persoane vor să slăbească, altele vor să se îngrașe. Deși în ziua de azi se promovează într-un mod exagerat trupul slab, eu prefer persoanele care se mențin pe o linie decentă între slab și gras, adică o persoană nici prea slabă, dar nici prea grasă. Dacă vrei să te îngrași, urmează sfaturile următoare, care te vor ajuta:

Spre deosebire de a slabi, să te îngrași nu este greu. Mai deloc. http://www.emag.ro/supermarket/brands/brand/gusturi-romanesti…Dacă mănânci produse de tip fast-food o perioadă de timp, adică produse bogate în grăsimi saturate, desigur, o să te îngrași. Pe lângă asta, trebuie să leneviți o perioadă, să nu faceți foarte multă mișcare. Atât. Însă această îngrășare nu este prea sănătoasă.

Îngrășarea sănătoasă are la bază somnul suficient, exercițiile fizice și numărul de calorii sănătoase. Trebuie să ai 3 mese generoase zilnic și între mese două gustări care măresc aportul de calorii. La micul dejun poți mânca niște cereale, la prânz niște cartofi cu pui și la desert un piure sau o supă. Este recomandat și să bei multă apă, lapte, sucuri proaspete și shake-uri.

Alege alimente bogate in substante nutritive. Ca parte a unui regim alimentar sănătos de ansamblu, alege pâinea integrală din cereale, cereale, fructe și legume. Nu uita să faci și exerciții fizice ca să menții un tonus sănătos.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: