Iphone 6 – unul dintre cele mai scumpe produse ale tinerilor din țara noastră

Smartphone-urile sunt printre cele mai scumpe produse personale are tinerilor din țara noastră.

Un locuitor al Bucureștiului lucrează 219,1 ore pentru a-și permite un iPhone 6, potrivit celui mai recent raport al băncii elvețiene UBS. În puține orașe din lume locuitorii trebuie să muncească mai mult decât cei ai capitalei noastre pentru a-și cumpăra un smartphone Apple. https://www.flanco.ro/acum-disponibil-si-la-flanco-iphone-se.html….Între acestea, se afla Kiev, unde sunt necesare 627 ore de muncă, Jakarta (468), Mumbai (350).

În cazul Bucureștiului, 219,1 ore de muncă înseamnă, practic, 27 de zile lucrătoare, adică mai mult de o lună și o saptamână.

Spre comparație, cei din Geneva și Zurich lucrează doar 21 de ore pentru a-și permite un iPhone 6, în vreme ce locuitorii oraselor Tokyo și Londra au nevoie de 41 de ore de muncă pentru același smartphone.

Aceeași cercetare mai spune și că bucureștenii lucrează 41 de minute pentru a-și permite un BigMac, 11 minute pentru un kilogram de pâine și 28 de minute pentru unul de orez. Si, pe lângă asta iată de ce se merită să iei un iPhone.

iPhone a primit opt premii consecutive J.D. Power pentru satisfacția clienţilor. Aici au fost luate în calcul performanţele terminalului, design-ul, caracteristicile, dar şi uşurinţa cu care realizezi operaţiunile.

Doar iPhone şi restul produselor Apple au Retina display.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: