Două filme de comedie bune de văzut

Dacă te plictisești și vrei să te uiți la un film de comedie ai nimerit bine. Noi îți recomandăm două filme de comedie foarte bune:

  1. Mortdecai – lansat pe 23 ianuarie 2015

Având de jonglat cu mafioţi ruşi, agenţi Mi5 ai serviciilor secrete britanice, soţia sa cu picioare incredibil de lungi şi un terorist internaţional, simpaticul negustor de artă Charlie Mortdecai (Johmmy Depp) trebuie să găsească rapid o metodă pentru a face rost de bani.

 

Plecând de la un zvon şi înarmat doar cu farmecul său, Mortdecai porneşte într-o cursă în jurul lumii pentru găsirea unei picturi furate, despre care se spune că ar conţine codul unei case de valori ticsită cu aur ascuns de nazişti.

  1. The Wedding Ringer – lansat pe 16 ianuarie 2015

Doug Harris, un tip simpatic dar cam inadaptat social şi cu foarte puţini prieteni, este pe cale să facă pasul cel mare căsătorindu-se cu iubita lui. Cu două săptămâni rămase până la nuntă, Doug are o problemă: încă nu are un cavaler de onoare. Încercând să salveze situaţia şi onoarea, acesta apelează la serviciile lui Jimmy, directorul Best Man Inc., o companie specializată în furnizarea de falşi-prieteni numai buni pentru situaţii cum este cea în care se află Doug.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: