Cele mai populare jocuri pe telefon

Probabil ați auzit de Candy Crash Saga, Temple Run 2 sau Angry Birds, ele sunt doar câteva dintre cele mai populare jocuri pentru iPhone şi Android.

Dacă iniţial cele mai multe jocuri erau banale sau doar portări mai mult sau mai puţin reuşite ale unor titluri de pe PC sau console, în prezent există numeroase jocuri bune dezvoltate special pentru telefoane.

Deloc surprinzător, cele mai populare jocuri pentru telefoane sunt cele gratuite sau cele care pot fi utilizate gratuit cel puţin parţial.https://www.flanco.ro/telefoane-gadget/telefoane-mobile/smartphon… Jocurile pe bani câştigă de asemenea teren, însă unele dintre ele sunt prea scumpe pentru a deveni cu adevărat populare în rândul utilizatorilor, aşa cum este, de exemplu, Need For Speed: Most Wanted.

Acum vreau să discut despre preferatul meu, Fast & Furious 6:

Nu este deloc o surpriză că un joc cu maşini ocupă un loc fruntaş în rândul celor mai populare jocuri, iar jocul Fast & Furious şi-a câştigat o bună parte din reputaţie datorită seriei de filme cu acelaşi nume. Acţiunea se petrece pe străzile din Londra, acolo unde ai misiunea de a-ţi câştiga reputaţia în diverse curse, dar şi de a pune capăt dominaţiei unei organizaţii criminale formată din mercenari bine pregătiţi. Pe măsură ce avansezi în „carieră” deblochezi maşini din ce în ce mai puternice pentru a putea ajunge în ipostaza de a fi cel mai rapid.

Jocurile le puteti achizitiona din magazinele platformelor, iar pentru android puteti sa le gasiti si pe play.mob.org, un site pe care eu personal il recomand.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: