Cum să începi o conversație cu o fată care îți place

O mulțime de băieți sunt îngroziți atunci când trebuie să înceapă o conversație cu o fată drăguță. Ei nu prea știu ce să spună și sfârșesc prin a nu spune nimic sau mai rău, prin a spune ceva greșit. Dacă ai avut aceste probleme în trecut sau ai fost prea timid pentru a te apropia de o fată, citește următoarele sfaturi care îți vor fi utile:

Încearcă să eviți să faci comentarii despre vreme. Această frază este probabil cea mai utilizată de-a lungul timpului, în schimb încearcă să găsești o frază unică. Poți spune ceva despre locul de muncă, dar fii atent la ce spui, pentru că o vorbă nepotrivită o poate duce pe fată cu gândul departe. Contează mult și locul unde vă aflați în acel moment. Poți să-i faci un compliment legat de ochii ei, dacă are ochi frumoși.

Totuși, nu forța situația, adică nu repeta înainte ceea ce vrei să-i spui, totul trebuie să decurgă spontan, iar tonul vocii tale trebuie să fie unul plăcut, constant, să nu trădeze nervozitate ori timiditate. Înainte de a vorbi cu o fată relaxează-te un minut pentru că este foarte important limbajul trupului. Când vorbești cu o fată trebuie să zâmbești și să ai contact vizual cu ea. Trebuie să-ți scoți ochelarii de soare, chiar dacă ești la plajă, să pari cât mai natural.

Discuția cu fata trebuie să fie liberă și să fie constantă, să găsești de fiecare dată un subiect nou, să vezi ce pasiuni are și să te axezi pe ele. S-ar putea să urmăriți amândoi aceleași seriale, să fi urmărit aceleași filme sau să citiți amândoi același tip de cărți. Sau poate aveți gusturi asemănătoare când vine vorba și de muzică cât și despre alte hobby-uri. Încearcă să avansezi în timp la aceste subiecte și vezi dacă îți pot întreține conversația.

În ultimul rând, evită friendzone-ul. Trebuie să știi când să spui stop unei conversații, să te impui și să arăți că vrei să fiți mai mult decât prieteni. Fă în așa fel încât să știe că îți place de ea, însă să conștientizeze că nu te poate pune deoparte oricând vrea ea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: